Om oss

Hatlehol Produkter AS

Hatlehol Produkter AS ble etablert i 1991 av Bjørn Rune Forsland. Per i dag er vi en bedrift med dyktige ansatte som har god fagkunnskap innen profilering. Vi holder til på Vatne mellom Ålesund og Molde. Vi tar på oss oppdrag innen gravering av skilter, folie, dekor tape, varmetykk på klær og digitaltrykk og print med laser.

Vi i Hatlehol Produkter AS er opptatt av god kundeservice, veiledning og kvalitet. Vi har kort leveringstid og god kvalitet til konkurransedyktige priser. Det viktigste for oss er at kunden blir fornøyd. Derfor ønsker vi at kunden skal føle seg trygge på å komme til oss med sin i ide, og at vi kan gi råd og veiledning i forkant av arbeidet, slik at du får det best resultat.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål? Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.

Produkter og tjenester

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle